Financiën en Verzekeringen

Bent u op zoek naar een notaris in Hoogeveen?

Bent u op zoek naar een notaris? Waarvoor gaat u allemaal naar een notaris? En waarom zou u dan kiezen van Stotijn Notariaat en Mediation, indien u een notaris zoekt in Hoogeveen. Uit onderzoek blijkt dat mensen altijd eerst afgaan op een laag tarief. Voor sommige aanbieders kan dit verrassend laag lijken, terwijl er vaak achteraf nog extra kosten worden berekend. Stotijn Notariaat en Mediation bied een vast tarief aan, zonder extra kosten zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij zijn dé notaris in Hoogeveen, zowel als De Wolden en Meppel. 

Waarom een notaris?

Waarom zou u gebruik moeten maken van een notaris? En in wat soort situaties heeft u er een nodig? Dat leggen wij u graag uit.

Een notaris helpt mensen om tot bindende en rechtsgeldige afspraken te komen, zoals de aankoop of verkoop van een huis. Ook helpen ze met het opstellen van een samenlevingscontract of zaken rond uw onderneming. Een notaris geeft juridisch advies, en let op de belangen van alle betrokkenen. Ze zijn deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Afspraken worden vastgelegd in de notariële akte, zodat er helderheid blijft als er twijfel ontstaat.

Indien er iets verandert in uw persoonlijke situatie of familie, of u dingen voor later wil regelen, kan u naar uw notaris gaan. Een notaris is verplicht bij:

  • Testament opstellen
  • Huwelijkse voorwaarden of partnerschapvoorwaarden opstellen
  • Periodieke Schenkingsovereenkomst (eis door de Belastingdienst)

Het is ook aan te raden om een notaris in te schakelen bij:

  • Samenlevingscontract opstellen
  • Afspraken over schenking vastleggen
  • Levenstestament opstellen
  • Verdeling en afhandeling van erfenis

Daarnaast wordt het ook aangeraden om een notaris in Hoogeveen te hebben voor het bindend vastleggen van afspraken in aktes, bij bijvoorbeeld koop of verkoop van een huis, en begeleiden ook executieveilingen en splitsingen van een gebouw. 

De notaris in Hoogeveen helpt ook met zaken rond uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan vaste afspraken afleggen over de rechtsvorm, wijzigingen in de statuten, wijzigingen in eigendom en in aandelen. 

De notarissen van Stotijn Notariaat en Mediation zijn al jaren lang bezig op dit gebied, en kunnen tegen een scherp, doorzichtig tarief de beste service voor u verlenen. Dus, indien u op zoek bent naar een notaris in Hoogeveen of omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres!

Stotijn Notariaat: Úw notaris in de regio!

Een notaris is veelal betrokken bij belangrijke beslissingen in uw leven, en daarom is het belangrijk dat u een notaris vind die zowel bij uw wensen past, privé en zakelijk. 

Omdat de connectie tussen klant en notaris goed moet verlopen, bieden wij bij Stotijn Notariaat en Mediation de beste notaris aan in Hoogeveen. Onze notarissen zijn zeer verschillend, waardoor er gegarandeerd een bij zit waar u prettig mee kan werken. Onze tarieven zijn transparant, en u staat niet voor onverwachte verassingen.

Neem dus snel contact op met ons via onze website, of kom langs ons kantoor voor uw notaris in Hoogeveen. Wij helpen u graag! Neem gerust een kijkje tussen onze tarieven, of over onze werkwijze, en kom er snel genoeg achter of wij wat voor u zijn. Onze slogan is niet voor niets: “Úw notaris in de regio!”.

Lees meer…