Juridisch

CE Markering waarom is dit nodig?

CE Markering is nodig om niet in de problemen te komen als jij een product op de markt brengt. Want wanneer er iets niet in orde blijkt te zijn, dan kan dit de ondernemer duur komen te staan. Wij produceren kinderspeelgoed. Om aan te kunnen tonen dat het speelgoed voldoet aan alle eisen en regels moet het product worden voorzien van een CE Markering. Natuurlijk kun je veel informatie vinden op het internet hierover maar toch wil je graag een persoonlijk advies. Tenminste als je er zeker van wilt zijn dat je dit goed aanpakt.

CE Markering

 

CE Markering zonder zorgen plaatsen

De CE Markering heb ik op mijn product kunnen plaatsen zonder hiervoor in de problemen te komen. Want mijn product is beslist veilig in gebruik en ook is er rekening met het milieu gehouden. Je wilt natuurlijk niets liever dan de klant tevreden maken met jouw product. Je moet er niet aan denken dat er een ongeluk gebeurd waar jij als ondernemer misschien verantwoordelijk voor kan worden gesteld. Enfin, gelukkig ben ik goed op de hoogte van de wet en de regels die binnen het handelsrecht gelden. 

Ben jij ondernemer en heb jij te maken met het keurmerk dat je nodig hebt voor jouw product. Of je komt hierover in een conflict? Dan is het raadzaam om de hulp en het advies in te schakelen van een advocaat. Want met de hulp van een advocaat vergroot je de kans op een goede afloop van een zaak bij een conflict. Ook kan de advocaat ervoor zorgen dat jij achteraf niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Hierdoor kun jij je verder richten op het leuke gedeelte van het ondernemen. Daarom vind ik dat ik deze aanrader moest achter laten op dit blog. Want goede tips zijn er immers om te delen toch?

 

CE