financieel

De beste belastingadviseur van Den Haag

Belastingadviseur Den Haag

Mijn leidinggevende vroeg mij laatst om op zoek te gaan naar een belastingadviseur in Den Haag of daar in de buurt. Wij hadden namelijk zelf iemand hiervoor in dienst, maar die is toen met pensioen gegaan. Hij wilde dit eigenlijk door een andere werknemer laten doen, maar die bleek hier toch niet voldoende verstand van te hebben. Bij dit soort dingen is dat juist heel erg belangrijk, want anders kan het ons bedrijf heel veel geld gaan kosten. Wanneer je teveel opgeeft, kan het zo zijn dat je meer betaalt dan nodig. Andersom kan het zo zijn dat wanneer je te weinig doorgeeft, dat je een boete moet betalen daarvoor. Dit wordt namelijk gewoon gezien als ontduiking.

Heel erg tevreden

 

Belastingadviseur Den Haag

Uiteindelijk hebben wij een van de beste belastingsadviseurs in de omgeving van Den Haag gevonden. Dit zijn namelijk Maas Accountants. Wij zijn hiermee in contact gekomen door een vriend van mij, want hij gaf mij het advies om eens bij hen te kijken. Direct toen ik bij hen op de website kwam, zag ik al dat zij heel veel te bieden hadden. Dit heb ik toen allemaal doorgestuurd naar mijn leidinggevende. Hij was hier ook onwijs over te spreken en daarom heb ik toen contact met hen opgenomen. Inmiddels regelen zij nu al ongeveer een maand alles voor ons rondom de financiën en dat bevalt ongelofelijk goed. Alles is heel erg duidelijk en de communicatie verloopt soepel. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, dan raad ik jou even aan om bij hen online een kijkje te nemen!