financieel

Financial Lease was voor mij echt een uitkomst

Toen ik erachter kwam wat Financial Lease was, wist ik dat ik dit moest hebben! Ik ben eigenlijk verbaasd dat ik hier niet eerder vanaf wist, dat had mij een hoop gezeur met auto’s gescheeld. Als je een startende ondernemer bent, mag je hopen dat je voldoende kapitaal hebt om op rustig vaarwater te gaan beginnen in je nieuwe vakgebied. Voor degene die dat niet hebben, is het echt bikkelen tot je de eerste periode door bent. Dat gold voor mij ook en om die reden heb ik telkens auto’s moeten huren en lenen. Er was simpelweg geen geld om een geheel nieuwe auto te kopen. Totdat ik dit bedrijf leerde kennen natuurlijk, zij verlenen hun diensten namelijk ook aan startende ondernemers. Dit opende een grote wereld voor mij en daar ben ik hen nog steeds dankbaar voor.

Financial Lease Snel geholpen met een wagen

Financial Lease ZZP kon voor mij direct een auto regelen, waarvan ik de eigenaar werd. Uiteraard is het een overeenkomst waarbij ik maandelijks betaal voor de auto en rente betaal. De rente betaal ik natuurlijk omdat het een afbetaling is en op deze manier kan ik direct de weg op. Het is erg fijn dat er dit soort bedrijven zijn, zeker voor mensen zoals ik die verder weinig mogelijkheden hebben. De kosten voor de auto’s van dit bedrijf zijn erg redelijk en daarom ben ik er direct voor gegaan. Als startende ZZP’er kun je hier goed terecht, omdat zij geen bijzondere regels hebben waaraan je moet voldoen. Dat is erg prettig natuurlijk!

Financial Lease