Leningen

Persoonlijke lening

Als je een lening wil afsluiten, dan kun je onder andere kiezen tussen een persoonlijke of zakelijke lening of voor doorlopend krediet. In dit geval gaat het dus om een persoonlijke rekening. Een persoonlijke lening afsluiten houdt in dat het geleende bedrag meteen in één keer gestort wordt op je rekening. Je moet vervolgens iedere maand een vast bedrag betalen om de lening af te lossen inclusief rente. Wil je vroegtijdig de hele lening aflossen? Dat kan de laatste tijd steeds vaker boetevrij.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je een persoonlijke lening afsluiten, klik dan op de link ‘Goedkoopste persoonlijke lening’ op Lenary.nl. Vervolgens zal je een overzicht te zien krijgen van aanbieders van persoonlijke leningen. Je kunt aangeven wat de looptijd van de lening moet zijn en hoeveel euro je wilt lenen. Vervolgens zie je in het overzicht precies wat de totale kosten zullen zijn voor de lening met een looptijd van 5 jaar. Ook zie je wat andere mensen op een schaal van 1 tot 5 vinden van de aanbieder van de lening. Dit kan bepalend zijn bij het kiezen van een aanbieder. De lening kun je vaak online of via een telefoongesprek afsluiten. Heel makkelijk en snel!

Persoonlijke lening

Lenen op basis van aankoop

Wil je de persoonlijke lening afsluiten om bijvoorbeeld een auto of camper te financieren? Dan kun je op Lenary meteen aangeven wat je wil financieren. Je vindt vervolgens informatie over het lenen van geld voor deze aankoop en hoe je dit het beste kunt doen. Is een persoonlijke lening de juiste keuze? Je vindt het allemaal op Lenary.nl.

Vereisten

Om een persoonlijke lening af te kunnen sluiten, moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je allereerst minimaal 18 jaar zijn, een minimumleeftijd die bij sommige aanbieders zelfs 21 of 23 jaar is. Daarnaast moet je een geldig legitimatiebewijs in bezit hebben en minimaal €2500 willen lenen. Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben en moet maandelijks een gegarandeerd inkomen hebben en in loondienst zijn. Als je voldoet aan deze eisen, kun je makkelijk gaan lenen via Lenary.