Financiën en Verzekeringen

Vragen en antwoorden over de MIT regeling

Welkom in een nieuw artikel dat zich focust op diverse subsidies en regelingen. In ons vorige artikel heb je al kunnen lezen over de Horizon subsidie. Maar dit is slechts één uit de vele soorten regelingen die er bestaan. Dit artikel gaat over de mit regeling. We vertellen je graag meer informatie over deze regeling en we doen dat aan de hand van het beantwoorden van vragen. Zo lees je altijd een antwoord dat direct op de vraag ziet, om alles duidelijk te hebben en te houden. Ben je benieuwd en klaar om je vragen beantwoord te zien? Lees dan hieronder verder!

Dit is wat de mit regeling inhoudt 

Je hebt als ondernemer vast wel eens van de mit regeling gehoord. Maar wat houdt deze regeling dan precies in? Wij nemen je graag mee en leggen je uit wat deze regeling inhoudt. Zo weet je of het wat voor jou is, of je er aan voldoet (aan alle eisen die worden gesteld) en leer je wat deze mit regeling je kan bieden. Om voor de mit regeling in aanmerking te komen, is onder meer van belang:

  • Dat je een mkb-ondernemer bent die zich bezighoudt met innovatie;
  • Dat het een innovatief project betreft binnen een van de topsectoren;
  • Dat het project niet langer mag duren dan 2 jaar (looptijd van maximaal 2 jaar).

Daarnaast moet het project nog aan eisen voldoen op het gebied van economische waarde creëren, als ook het feit dat de kwaliteit hoog moet zijn. Bovendien zal het projectresultaat een bijdrage moeten leveren aan diverse sectoren. Het moet dus echt iets bijdragen aan de maatschappij. Nu denk je misschien, hoe wordt dat beoordeeld? Daar is een team voor. Bij vindsubsidies.nl”>www.vindsubsidies.nl kunnen ze je er alles over vertellen, hoe het werkt vanaf de start tot aan het accepteren van de subsidie. Ook goed om te weten is dat het niet per se om een nieuw project hoeft te gaan. Ben je al bezig met een project maar wil je dat gaan vernieuwen? Geen enkel probleem, ook dan kom je mogelijk in aanmerking voor deze subsidie. En de MIT in combinatie met de WBSO is ook een goede optie. Dit staat eveneens op de website vermeld.

Direct de mit regeling aanvragen?

Is het op dit punt duidelijk hoe je de mit regeling zou kunnen aanvragen? Wij helpen graag ondernemers in het mkb verder, want een subsidie kan je verder helpen. Het kan soms net dat ene duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt. De mit regeling is er voor innovatieve ondernemers. Wanneer start jij met je innovatieve project? Wij helpen je graag verder met de vragen en de antwoorden met betrekking tot de mit regeling. Heb je toch interesse in een andere regeling of wil je informatie over een ander onderwerp? Stel dan je vraag en word direct verder geholpen. Zelfs bij de aanvraag kun je verder worden geholpen, aangezien dat voor sommige mensen wel lastig kan zijn. Het is ook veel informatie, dat ontkennen wij niet. Maar wat het je oplevert zal je de weg er naartoe volledig doen vergeten! Bekijk meer op vindsubsidies.nl”>www.vindsubsidies.nl