terras

windschermen terras voor je onderneming!

1

Dag allemaal, wat is het toch weer heerlijk dat ik weer een artikel voor jullie kan schrijven. Jullie weten dat ik dagelijks veel dingen meemaak op de werkvloer. Dit kunnen zowel positieve als negatieve dingen zijn. Vandaag heb ik weer een positief nieuwtje voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over windscherm terras, die een klant van mij pas geleden gekocht heeft. Hij heeft deze schermen gekocht dankzij mij, ik heb hem namelijk een leuke tip aan hem gegeven. Een goede vriend van mij heeft ook een eigen onderneming, en hij vertelde me over de schermen die hij gekocht had.  Hij had dit gedaan op de website van xterior, hier vind je windscherm terras voor horeca gelegenheden. Hij vond dat de schermen, op deze website van hoge kwaliteit zijn en dat ze voor een relatief lage prijs op de website staan. Hij kocht er daarom meteen een paar voor bij hem op het terras.1

Heel leuk voor je gasten!

Omdat mijn vriend hier zo blij mee was, ben ik meteen naar mijn klant toegegaan. Hij vond het erg fijn, dat ik hem zo’n tip gaf. Hij is naar de website toegegaan, en inmiddels heeft hij al schermen voor op het hele terras besteld. Ik heb hem dus een goede tip gegeven, en ik hoop dat jullie ook echt wat aan deze tip hebben.

2