financieel

Zzp factoring een ideale manier van factureren

Onze zzp factoring hebben wij volledig uit handen gegeven aan Finqle. Zij voorzien ondernemers van een debiteurenfinanciering. Je kan het zzp factoringzo zien dat dit bedrijf de facturen van jouw bedrijf over koopt. Jij loopt hiermee geen enkel risico meer als een debiteur niet of niet op tijd wilt betalen. Zodra jij een factuur hebt kan je deze naar het bovenstaande bedrijf sturen. Zij hebben daar een speciaal platform voor ingericht waar jij de nota heen kan sturen. Zij dragen als het ware het kredietrisico en verzorgen het debiteurenbeheer op elke factuur die zij kopen. In de praktijk wordt dit de American factoring genoemd. Zodra jij een factuur naar dit bedrijf stuurt, heb je binnen 24 uur de betaling al op jouw rekening staan. 

Geweldige manier van rekeningen incasseren, de zzp factoring 

zzp factoringNooit geweten dat het incasseren van facturen zo makkelijk kon zijn. Maar door deze manier van zzp factoring is dit bijzonder goed te doen. Wij lopen nu met onze zaak geen enkel risico en daar zijn wij bijzonder tevreden over. Wij lopen gen enkel risico meer wat betreft de betalingen van onze klanten. Het maakt niet uit hoeveel facturen jij wilt indienen, als je een overeenkomst met Finqle hebt afgesloten is is er geen restrictie op het aantal debiteuren, het aantal facturen, omzet of factuurwaarde. 

Deze manier van nota’s declareren zijn bijzonder geschikt voor voor startende ondernemingen, MKB’ers en ZZP’ers. Wij hebben hier heel veel profijt van en hierdoor lopen wij geen enkel risico meer. Nadat wij een overeenkomst zijn aangegaan met dit bedrijf hoeven wij ons nergens zorgen om te maken. Netjes op tijd, binnen 24 uur hebben wij de betaling al op onze rekening staan. Ongeacht of de debiteur wel of niet zijn of haar betaling heeft gedaan. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan maar eens op hun website.