financieel

belastingschijven en alles wat ermee te maken heeft

Belasting. Het is een begrip die niemand echt leuk vind om te horen tenzij je er geld van terug krijgt. Dit is vaak niet omdat mensen geld moeten afstaan aan de belasting instanties, maar omdat ze niet goed weten wat er met dit bedrag gebeurt en waarvoor het precies nodig is. Ook betaalt iedereen een ander bedrag belasting. Hoeveel dit is kun je zien in de belastingschijven. Deze wordt ieder jaar opnieuw opgesteld en hierin staat in welke zogeheten box jij zit. Deze boxen houden in hoeveel belasting je betaald op basis van je inkomsten. 

Financeinfo

Financeinfo is een website waar je veel kan leren over alles wat met geld te maken heeft. allerlei informatie over belastingschijven. Leningen, creditcards, verzekeringen, sparen, beleggen, telecom, energie en nog veel meer kun je allemaal vinden op de website. Ook kun je meteen verschillende spaar instanties en verzekeringsmaatschappijen vergelijken met elkaar. Zo kun je meteen de geleerde informatie in de praktijk brengen. Deze website wordt veel geupdate met nieuwe informatie en veranderingen in het financiële Nederland.

Creditcards

Alles leren over creditcards en de voordelen ervan kan je vinden op 1 pagina. Als je goed bent met geld raad ik je het persoonlijk aan om een creditcard te gebruiken. Door goed gebruik te maken van een creditcard kun je later eenvoudiger een hypotheek aanvragen en andere voordelen krijgen, omdat instanties kunnen zien dat je goed met geld kunt omgaan. Je hebt een prepaid en een klassieke creditcard.