financieel

Bij Bill Incasso heeft u zekerheid!

The title says all. Wil u zekerheid dat u uw geld terug krijgt? Dan kunt u het beste Bill Incasso inschakelen. Het bureau werkt met de no cure no pay garantie. Dit betekent dat het probleem verholpen moet zijn voordat u betaald, in dit geval is dat probleem de betalingen van klanten. Het fijne aan het bedrijf is dat zij met pre incasso werken, dit betekend dat er eerst nog een vriendelijk verzoek wordt gestuurd om te betalen. Omdat dit door de externe partij wordt gedaan, weten de klanten dat er echt betaald moet worden. Als de factuur dan niet betaald word, gaat er een deurwaarder op af. In de meeste gevallen word de factuur wel door de klant voldaan als er een verzoek word gestuurd.

Incasso keurmerk

Omdat Bill Incasso het incasso keurmerk bezit, weet u zeker dat het een betrouwbaar bureau is. Daarbij geeft het bedrijf garantie dat de klus geklaard word. Daarom wordt er over de no cure no pay methode gesproken.

Voor mij werkte het

Nadat ik een lastige keuze moest maken tussen een klant verliezen of mijn geld verliezen ben ik bij Bill terecht gekomen en die hebben mij excellent geholpen. Door het betalingsverzoek te verzenden met hun naar erbij, heeft de klant meteen de factuur betaald. Verder heb ik nog even contact met de klant gehad over de werkwijze van het incassobureau en zij vonden dit ook een gepaste oplossing. Nu ben ik geen klant kwijt en zij hebben ook zelf ervaren dat zij op tijd de factuur moeten voldoen.