Administratiekantoor

Boekhouder Hulst is een topper!

Als er iemand is die niet handig is met financiële dingen doen ben ik dat wel. Ik ben totaal niet handig met de boeken en zelfs belastingaangifte doen vind ik vaak vrij lastig. Ik ben dan ook erg blij dat er tegenwoordig een boekhouder Hulst is die ik kan inhuren. Deze boekhouder Hulst doet alles voor me. Ik controleer het altijd wel een klein beetje maar ik vertrouw de boekhouder Hulst blindelings.

admintax 2

Ervaring

Mijn ervaring met de boekhouder is erg positief. Wanneer ik iets niet begrijp of ergens een vraag over heb ging hij er altijd echt even voor zitten om dit me uit te leggen. Hij wist ook erg goed hoe slecht ik ben met getallen en daarom wilde hij het me altijd maar al te graag uitleggen. Erg aardig natuurlijk. Ik heb daar ook zeker veel aan gehad. Wanneer ik iets even niet snap legt hij het me gewoon erg geduldig uit. Ik vind dit erg fijn omdat ik nog wel eens het gevoel heb dat ik er nooit wat van ga begrijpen. En nu kom ik er toch stukje bij beetje weer een beetje meer! Ik kan de boekhouder zeker aan iedereen aanraden, ze zijn echte toppers. Ze zijn goed in wat ze doen en weten precies waar ze het over hebben. Ook is het best gezellig om af en toe een bakkie te doen en elkaar wat beter te leren kennen. Ik ben in ieder geval fan van ze, en raad ze aan iedereen aan!

admintax