Leningen

Een grote of kleine lening afsluiten?

Er zijn verschillende soorten financieringen. Een lening zonder BKR toetsing kan alleen bij een microkrediet. Het is mogelijk om zelf een zakelijk krediet te bepalen. Is de bedrijfsfinanciering van een hoog bedrag dan betaal je vaak een lage rente. De kosten en looptijd zijn vaak ook afhankelijk van hoe hoog de lening is. Wordt er een klein bedrag geleend dan moet deze vaak weer snel worden terugbetaald met een hoge rente. Bij dit microkrediet heb je het geld vaak binnen 24 uur al op de rekening. 

Een zakelijke lening aanvragen via Bankr

In een bedrijfslening zitten veel verschillen. Bij Bankr kan je ook een zakelijke lening zonder jaarcijfers afsluiten. Voor startende ondernemers is dit heel fijn zij hebben vaak nog geen jaarcijfers. Bij het afsluiten van een zakelijke lening via Bankr en alle andere bedrijven die een financiering verstrekken is het verplicht om dit geld te investeren. Na deze lening mag je zelf kiezen waar je het geld in gaat investeren. Wel is het verstandig om eerst te kijken of je er wel winst te behalen is. 

Een zakelijke lening zonder gedoe van Bankr

Een zakelijke lening aanvragen met Bankr kan vaak al binnen 10 minuten worden aangevraagd. Het hangt er dan natuurlijk wel vanaf hoe hoog de lening is. Wil je heel veel geld lenen dan duurt het ook langer om deze lening aan te vragen. Het berekenen gaat via een bepaalde methode, zo wordt gekeken hoeveel geld er geleend kan worden. Als de lening is afgesloten is het ook nog mogelijk om de Bankr zakelijke lening oversluiten bij een bank. Vaak hoef je hier geen extra geld of een boete voor te betalen. Je kan dus zelf bepalen wat voor een lening je afsluit en welke termijn je het geld wilt terugbetalen.