Debiteuren en crediteuren

Financiële tip: achterstand verhalen bij wanbetalers

5Over geld gesproken, heeft u het gevoel het in 2015 helemaal anders aan te gaan pakken? Zeker als ondernemer moet je je eigen houding ten opzichte van de financiën eens onder de loep nemen. Misschien is dit dan een goede maand om veranderingen ook daadwerkelijk door te gaan voeren. Mocht je in het verleden problemen hebben ondervonden met schuldenaars die weigeren met bedragen over de brug te komen maar heb je er nooit zo actief veel tegen ondernomen? Dan is nu wellicht die tijd dat helemaal te veranderen.

In uw rekeningen in 2015 eindelijk bij de debiteurs

1Klik hier namelijk als je meer informatie wilt over een bedrijf dat ik uit deze sector ken, te weten Bill Incasso, dat erg aantrekkelijke voorwaarden heeft om toch de schulden te innen bij debiteurs. Immers, Bill Incasso werkt vanuit het principe van de ‘no cure no pay’, dat inhoudt dat als zij geen resultaten boeken voor je, je er ook geen kosten aan kwijt bent. Soms gebeurt het met dit soort constructies dat je alsnog geld kwijt bent aan bijvoorbeeld inschrijfkosten en dergelijke, maar bij Bill is dat geenszins het geval. Je zit dus echt nergens aan vast en dat maakt het zeer aantrekkelijk het in elk geval eens te proberen. Misschien krijg je dan eindelijk die rekeningen wel betaald!

Wat ikzelf overal ook hoor, is dat het prettig is dat ze ook direct binnen vijf dagen uitbetalen als ze eenmaal een schuld hebben geïnd. De meeste incassobureaus keren slechts eenmaal per maand uit maar Bill doet dat wekelijks. Zulks voorkomt dat je in liquiditeitsproblemen komt natuurlijk. Bovendien kun je de factuur online indienen, hetgeen inhoudt dat het ook diezelfde dag nog verwerkt kan worden en Bill er direct achteraan kan – én gaat. Zie hieronder een film met meer uitleg over de werkwijze van Bill Incasso.