auto

Het verkopen van mijn afgekeurde auto lukte voor een goede prijs

Mijn auto kreeg ik maa rniet verkocht, en inmiddels moest deze ook worden gekeurd. Ik baalde hier echt van want ik wil natuurlijk niet meer in mijn auto investeren. Nu ben ik tot de verrassing gekomen toen ik de auto toch bij de garage moest achter laten voor de keuring dat deze ook nog eens werd afgekeurd. Gelukkig belde de garage om toestemming van mij voor het maken van de auto. Ik ben niet akkoord gegaan omdat dit mij te veel geld zou kosten.

Alles werd ter plekke afgehandeld

Het liefst verkocht ik mijn auto zonder apk. En dan maar zonder winst bedacht ik mij. Ik ben toch eens op internet gaan kijken opzoek naar een bedrijf waar het begrip, verkopen afgekeurde auto niet onbekend is. En toen ontdekte ik de site, directautoverkopen.nl. Hier kon ik al snel lezen dat het helemaal niet uit maakt in welke staat je auto is, maar dat je deze sowieso voor een prima prijs kunt verkopen en zelfs een afgekeurde auto. Je snapt dat ik dit wilde meemaken en dus besloot ik te gaan bellen om een afspraak te maken. De volgende dag kwam er een grote wagen met een lange trailer de straat in rijden en ik bedacht al snel dat dit wel eens voor mij kon zijn. Een vriendelijke man heeft mijn auto nagekeken. En een bod gedaan waar ik direct “ja” op heb gezegd. Wat een geluk was dit, de auto werd direct opgeladen en ik kreeg een vrijwaring en het bedrag direct in handen. Dit is nog eens een snelle verkoop die mij in zijn geheel erg is meegevallen. Daarom mag dit goede adres zeker niet ontbreken op mijn site.