financieel

Klein bedrag lenen gaat nu erg snel

Klein bedrag lenen kan bij minilening erg gemakkelijk. Klein bedrag lenen is vaak lastiger dan dat het lijkt. Dit komt doordat je toestemming moet krijgen van het BKR, bij ons hoeft dat niet. De enige voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar moet zijn en je moet een gemiddeld inkomen hebben.

Een minilening vraag je aan als je snel een bescheiden bedrag nodig hebt voor een korte periode. Bij een minilening gaat het bedrag van 100 euro tot 1500 euro. Het zijn altijd ronde bedragen die je kunt aanvragen. Deze bedragen worden altijd super snel uitbetaald. Als je de goedkeuring hebt gekregen staat het geld binnen 24 uur op je rekening. Dit gaat vaak sneller, het kan er ook al binnen 1 uur opstaan. Als tip geven wij hiervoor, geef je aanvraging zo vroeg mogelijk in de ochtend aan zo zijn er geen mensen voor jou en word jij zo snel mogelijk geholpen. Voor snel geld lenen ben je met het lenen van een klein bedrag met een minilening aan het goede adres.

Klein bedrag lenen

Hoe werkt het aanvragen van een minilening?

Klein bedrag lenen gaat erg gemakkelijk. Dit kun je binnen 5 minuten doen. Nog een voordeel is dat alles online gebeurd. Je hoeft dus niet weg van huis om dit aan te vragen. Het enige wat je moet doen is jouw gewenste bedrag aan klikken €100 – €1500. Dan kies je je terugbetaaltijd. Dit kan zijn 15,30,45 of 62 dagen. Je upload je legitimatiebewijs en kies dan je garantsteller. Je verifieert je bankrekening met 1 cent via Ideal zo weten wij dat dit een geldig email adres is, je verstuurd je aanvraag en wij storten het geld binnen 24 uur op je rekening. Bedragen tot 600 euro betaal je in een keer terug, boven de 600 euro mag in twee termijnen.