Uncategorized

Wat is Whatsapp business?

Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die speciaal is ontworpen voor ondernemers, het is een app die gratis te downloaden is. Het lijkt op de gewone variant van Whatsapp, het verschil is dat het wat meer functionaliteiten heeft. Door gebruik te maken van Whatsapp business wordt het voor klanten gemakkelijker om in contact te komen met het bedrijf. Daarnaast beschikt Whatsapp business over speciale tools. Berichten kunnen bijvoorbeeld worden geautomatiseerd, gesorteerd en daarnaast kunnen berichten ook snel worden beantwoord. Verder kan er ook aan het bedrijfsprofiel belangrijke informatie worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld het bezoekadres en de contactgegevens van het bedrijf. Een ander voordeel van Whatsapp business is dat de gesprekken met verschillende mensen gelabeld kunnen worden en op deze manier gemakkelijk terug te vinden zijn.

De kermis en Whatsapp business.

Voor een kermis kan het gebruik van Whatsapp business een toegevoegde waarde zijn. Op deze manier kunnen de bezoekers namelijk gemakkelijk vragen waar de kermis bijvoorbeeld staat, wat de openingstijden zijn of bijvoorbeeld over speciale avonden. Het is voor de klanten een laagdrempelige manier om in contact te komen met de kermis. Daarnaast is Whatsapp ook te gebruiken door jong en oud en kan dus iedereen die daar behoefte aan heeft op een makkelijke manier contact op nemen. Het beantwoorden van deze berichten kan worden uitbesteed.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van de klanten te beantwoorden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij bespreken graag samen met u naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.