Financiën en Verzekeringen

Hoe kunt u toch een huis kopen in Tilburg?

Met de rentes voor een hypotheek tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om een woning te kopen die een hogere vraagprijs heeft. Door de lage rentes is het mogelijk om meer geld te lenen van de bank. Met de oververhitte woningmarkt, met name bij starterswoningen, is het daarmee gemakkelijker geworden om voor een woning te kiezen die boven het budget ligt van de startersmarkt. Wij hebben alweer 10 jaar geleden onze starterswoning gekocht. De woningmarkt zag er toen heel anders uit. Wij zijn blij dat wij destijds de stap hebben gewaagd om een woning te kopen. Een woning kopen heeft zo zijn voor- en nadelen. De voordelen die het heeft om op deze manier kapitaal op te bouwen zijn erg prettig vinden wij. Toen wij onze woning aangekocht hebben destijds, hebben wij een hypotheek afgesloten in Amsterdam. Omdat wij nu een huis willen kopen in Tilburg willen wij ook een hypotheek afsluiten in Tilburg. Dit heeft voor ons als voordeel dat wij gemakkelijk kunnen terugvallen op een hypotheekwinkel bij ons in de buurt. Wij hebben na een tijdje goed gezocht te hebben op Funda, een woning gevonden. Nu konden wij dan eindelijk een huis kopen in Tilburg. Wij hebben voor een goede hypotheek in Tilburg gekeken op het internet naar het aanbod van hypotheken. Het hielp ons daarbij om voordat wij dit huis gingen kopen in Tilburg, een goede vergelijking te kunnen maken van de verschillende aanbieders. Wij hebben op hypotheekshop een vergelijking kunnen maken van verschillende hypotheekverstrekkers.

Een huis kopen in Tilburg, met de hypotheekverstrekker die meedenkt

Wij vonden het belangrijk dat wij voor een lokale hypotheekverstrekker gingen. Een lokale hypotheker geniet onze voorkeur omdat wij het gevoel hebben dat deze een (semi) persoonlijke relatie wil opbouwen voordat er zaken zullen worden gedaan. Iemand die de omgeving kent waarin wij komen te wonen. Omdat wij een huis kopen in Tilburg was dit voor ons een belangrijk criterium. Daarnaast willen wij natuurlijk een hypotheekverstrekker die verstand van zake heeft. Voor het gemak zijn wij er vanuit gegaan dat elke hypotheekverstrekker deze expertise heeft. Op de website hebben wij verschillende verstrekkers kunnen vergelijken met elkaar en ook de kosten die verbonden zijn. Op deze manier hebben wij uiteindelijk een voorkeur uitgesproken voor een hypotheekverstrekker waarvan wij het gevoel hebben dat deze bij ons past. Wij hebben meteen een telefoontje gepleegd met de betreffende hypotheekverstrekker die wij via hypotheekshop.nl hebben gevonden. Wij kregen een hele vriendelijke persoon aan de lijn die later ook ons contactpersoon bleek te zijn. We merken dat we een goede klik hebben met deze persoon na ons eerste gesprek op kantoor. Op deze manier kunnen wij met een goed gevoel een huis kopen in Tilburg.

Zoekt u ook een goede hypotheekverstrekker?

Bent u ook benieuwd welke hypotheekverstrekkers er zijn, en bent u op zoek naar een hypotheekverstrekker die bij u past? Ga dan eens:

  • Naar de website hypotheekshop.nl
  • De verschillende hypotheekverstrekkers vergelijken met elkaar
  • Een goede hypotheekverstrekker uitkiezen die bij uw wensen aansluit

Wij gaan met een fijn gevoel ons huis kopen in Tilburg en hopen dat u misschien net als ons een huis gaat kopen in Tilburg, of natuurlijk een andere mooie woonplaats