financieel

Snel creditcard aanvragen

Tegenwoordig komen er steeds meer fraudeurs en oplichters in het spel. Daarom moet je snel een creditcard aanvragen om jouw aankopen te verzekeren wanneer je wordt opgelicht. Met een normaal creditcard op basis van een abonnement wordt je verzekerd door jouw kredietverstrekker. Als je dan opgelicht wordt bij een aankoop, verkeerde of kapotte producten geleverd krijgt of overige geschillen ontstaan krijg jij je geld terug van de kredietverstrekker.

Waarom essentieel

Het is dan ook heel belangrijk om zo snel mogelijk een creditcard aanvragen te doen, omdat je dan beveiligd bent tegen fraude en andere oplichting. Oplichters duiken namelijk steeds meer op. Tegenwoordig zijn er genoeg maatregelen om je tegen oplichting te beschermen in fysieke winkels en bij pinautomaten. Echter worden steeds meer en meer van onze aankopen online gedaan. Met online aankopen zijn consumenten veel gevoeliger voor oplichting omdat oplichters gemakkelijk anoniem kunnen blijven en heel makkelijk een nep webshop op kunnen zetten.

creditcard aanvragen

Creditcard vergelijken

Wil je nu een creditcard kopen? Dan is het belangrijk om na te denken over wat je precies nodig hebt. Niet elk creditcard abonnement past bij jou. Gebruik daarom een vergelijkingswebsite zoals welkecreditcard.nl om te bepalen welk abonnement het beste bij jou past.